RENOVATIE

Onderhoud en renovatie wordt (te) vaak vooruit geschoven… Als een zwembad 25 jaar (of nog langer) intensief is gebruikt, is het vaak toe aan een renovatie. Wanneer een renovatie goed wordt uitgevoerd, dan ziet het zwembad er vaak weer als nieuw uit. Meestal worden met de folie ook de inbouwdelen, de onderwaterverlichting en de randtegels vervangen. En vaak kiest men dan ook voor de aanschaf van een lamellenafdekking en de bouw van een bouwkundige trap. Natuurlijk kan ook de zwembadinstallatie worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Te denken valt bijvoorbeeld aan een automatisch chloor-doseersysteem, een jetstream, een warmtepomp of warmtewisselaar, etc.

Ervaring en expertise

Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het renoveren van zwembaden. Inmiddels hebben wij veel expertise opgebouwd in deze tak van sport. Wij zijn specialist in het renoveren van zwembaden, zowel binnen als buiten. Ook onderhouden we graag uw sauna, whirlpool of stoomcabine. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw favoriete plek.

Renovatie buitenbad Aquafun Wellness   Renovatie buitenbad Aquafun Wellness

Onze specialisten volgen constant cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Advies

Wij komen graag bij u langs om de staat van uw zwembad te bekijken en u een overzichtelijke aanbieding te maken voor de renovatie van uw zwembad, binnen of buiten. Neem gerust contact met ons op.