PROJECTEN

De medewerkers van Aquafun Wellness zijn heel erg trots op de gerealiseerde projecten. Zwembaden (binnen en buiten), sauna’s, whirlpools en stoomcabines in alle soorten en maten hebben we in zowel Nederland als over de grens gerealiseerd. Handige oplossingen, luxe uitvoeringen, altijd kwaliteit! Hieronder ziet u enkele projecten die wij voor onze klanten mochten realiseren!

Zwembad Venlo

Afmetingen 5×12 meter met 2 trappen en daar tussen een wetlounge. 2 Tuinmuren bekleed met stone-panels met daarin een rvs spuitmond. Policarbonaat solar metallic look lamellenafdekking in nis. EVA-verlichting. Filterinstallatie met Pool Control, frequentieregeling en desinfectie met EPS, Alle Poly Floc en Active Catalytic Optimizer met een laag chloorgehalte. Speciale […]

Zwembad Maasbree

Afmetingen 9×4 met trap over de hele breedte. Grijze folie en keramische tegels op de wand en in het terras. Policarbonaat solar lamellen in een nis. Buitendouche JEE-O Fatboy.

Zwembad Simpelveld

Het zwembad is 4 x 12 meter met grijze folie. Op de rand liggen basalt randtegels van 80×40 cm. Een policarbonaat solar metallic look lamellenafdekking ingebouwd in een nis. Filterinstallatie met DA-GEN met een laag chloorgehalte.

Zwembad Heiloo

Zwembad van 11 x 5,5 meter met aangebouwde rechthoekige trap. Policarbonaat solar lamellen in nis. Ondiep gedeelte van 150 cm, diep gedeelte 3 meter in verband met professionele duikplank. Filterinstallatie met Pool Control, frequentieregeling en automatisch terugspoelen. Desinfectie met EPS chloor en pH-regeling en All Poly Floc.