Zwembad Heiloo

Zwembad van 11 x 5,5 meter met aangebouwde rechthoekige trap. Policarbonaat solar lamellen in nis. Ondiep gedeelte van 150 cm, diep gedeelte 3 meter in verband met professionele duikplank. Filterinstallatie met Pool Control, frequentieregeling en automatisch terugspoelen. Desinfectie met EPS chloor en pH-regeling en All Poly Floc.

Zwembad Simpelveld

Het zwembad is 4 x 12 meter met grijze folie. Op de rand liggen basalt randtegels van 80×40 cm. Een policarbonaat solar metallic look lamellenafdekking ingebouwd in een nis. Filterinstallatie met DA-GEN met een laag chloorgehalte.

Zwembad Maasbree

Afmetingen 9×4 met trap over de hele breedte. Grijze folie en keramische tegels op de wand en in het terras. Policarbonaat solar lamellen in een nis. Buitendouche JEE-O Fatboy.

Sauna Panningen

Afmetingen 200 x 225 cm met L-vormige banken op hoog en laag niveau. Voorzijde compleet uit gewapend glas.

Zwembad Venlo

Afmetingen 5×12 meter met 2 trappen en daar tussen een wetlounge. 2 Tuinmuren bekleed met stone-panels met daarin een rvs spuitmond. Policarbonaat solar metallic look lamellenafdekking in nis. EVA-verlichting. Filterinstallatie met Pool Control, frequentieregeling en desinfectie met EPS, Alle Poly Floc en Active Catalytic Optimizer met een laag chloorgehalte. Speciale […]